Loading...

Veel gestelde vragen

Mag ik gekochte beelden hergebruiken?

Ja, de koper mag gekochte beelden gebruiken en hergebruiken in de publicaties waarvoor de beelden zijn aangekocht. De beelden mogen zowel redactioneel als commercieel worden hergebruikt.

Wat is redactioneel gebruik?

Wanneer beelden worden gebruikt als illustratie bij een nieuwsbericht of informatief verhaal, spreken we van redactioneel gebruik.

Wat is commercieel gebruik?

Wanneer beelden worden gebruikt in een commerciële context, zoals brochures, flyers, reclamecampagnes, afdruk of website van een bedrijf.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Betalen kan via iDEAL, Creditcard en Paypal. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Kan ik tussentijds mijn factuuradres aanpassen?

Ja, dat is mogelijk. Nadat u bent ingelogd ziet u in het linkermenu ‘Bewerken’ onder u naam staan. Klik hierop en u kunt het factuuradres aanpassen.

Kan ik een abonnement kopen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt een 1 dag of 1 maand een abonnement kopen. Kijk voor de beschikbare volumes op de abonnementen pagina. De is terug te vinden in het linkermenu zodra u bent ingelogd.

Is een beeld wel groot genoeg voor mijn publicatie?

Voor online gebruik geldt een standaard resolutie van 72 dpi en voor drukwerk 300 dpi. Dpi staat voor Dotch per inch, ook wel pixels per inch genaamd. Alle beelden op DE ONLINE BEELDBANK worden aangeboden als 300 dpi.

Kan ik afdrukken bestellen op DE ONLINE BEELDBANK?

Nee, dat is niet mogelijk. DE ONLINE BEELDBANK biedt alleen digitaal beeldmateriaal aan.